1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda dobija milionsku ponudu za Milana Pavkova!

Objavljeno: 07.05.19 u 09:37

Čeka se da verovatno kroz baraž uspešno reše opstanak u Bundesligi, a zatim sledi drastično renoviranje tima.

Izgleda da su u sportskom sektoru Štutgarta prelomili da pokušaju u letnjem prelaznom roku da angažuju Milana Pavkova, a kako saznaje HotSport sprema se zvanična ponuda za Crvenu zvezdu. Klub iz grada „Mercedesa“ spreman je da izdvoji oko četiri miliona evra na ime obeštećenja za visokog golgetera, koga su pratili na nekoliko mečeva i posle dva gola data Liverpulu potencijalni reprezentativac Srbije se našao u fokusu. Dolazili su skauti i glavni operativci tako da je procenjeno da im je potreban profil igrača kao što je ljubimac navijača crveno-belih.

Postoji „kočnica“ pošto se čeka konačan status kluba u Bundesligi, ali dva kola pre kraja izvesno je da popularne „švabe“ će morati kroz baraž da se izbore za opstanak u eliti. Ipak, vremena ima sasvim dovoljno tako da se početkom narednog meseca može očekivati konačan rasplet ove misije. Štutgart je hteo i Nemanju Radonjića za šest miliona evra i nisu uspeli da pariraju Olimpiku iz Marseja, koji je prošlog leta za duplo veću sumu angažovao brzonogog igrača.

Pored Nemaca nema sumnje da je Pavkov posle sezone iz snova na meti još nekih klubova, a tu su Kinezi i Arapi koji ulažu milione. Rastanak je realan u narednom periodu i pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. Skrti bili i ostali da bog da ispali u drugu ligu Samo 4 miliona za Pavkova SRAMOTA! DUPLO VIŠE DA PONUDE PA DA SEDNEMO DA SE DOGOVORIMO OKO PROCENATA DALJE PRODAJE NA PRIMER 20-25 % ako 4 onda 50 % od dalje prodaje…. Sve ispod je SRAMOTA PAVKOV JE GOL MAŠINA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter