0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GATUZO PROGOVORIO O INCIDENTU: Nije se udostojio ni kostobrane da stavi – može igrač da opsuje, ali…

Objavljeno: 07.05.19 u 00:16

Nezapamćena scena obeležila je pobedu Milana protiv Bolonje (2:1).

Centralna tema posle ove utakmice na Apeninima je svađa Đenara Gatuza i Tjemuea Bakajoka, do koje je došlo za vreme meča.

Napravio je nekoliko nepormišljenih poteza u prethodnom periodu francuski vezista, a večeras je otišao korak dalje. Nakon što ga je u 26. minutu igre Gatuzo vratio sa zagrevanja na klupu, ovaj je imao šta da mu poruči, a sve je začinio sa nekoliko psovki.

Trener Milana posle meča pojasnio je šta se dogodilo:

– Sve što se u timu događa ostaje u svlačionici. Rekao sam mu da se spremi za ulazak u igru, njemu je mnogo vreme trebalo, pa sam pozvao Hosea Maurija. Svi moraju da budu svesni čiji dres nose. Čekao sam ga sedam ili osam minuta, a nije ni kostobrane stavio. Psovao sam i ja trenere, ali tu sve mora da stane, pre svega mora da postoji poštovanje, rekao je Gatuzo.

Istakao je Gatuzo da će ovakve stvari rešavati u svlačionici.

– Imaju pravo igrači da poruče bilo šta, ali moraju da poštuju kako mene, tako i saigrače. U ovom momentu imamo druge prioritete i videćemo na kraju sezone šta će biti. To je kao ocena u školi, ko je bio dobar, ko loš. Svako može da me vređa sa strane, ali ćemo se sresti u četiri zida i gledati u oči. Ovo ćemo da rešimo u svlačionici, ne pred kamerama i sada se okrećemo drugim stvarima.

Na četiri kola do kraja Milan se nalazi sa 59 bodova na petoj poziciji koja vodi u Ligu Evrope, dok Atalanta i dalje ima tri više i nalazi se na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter