8
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

ŽELJKO PANTIĆ ‘UDARIO’ NA BATU: Oterao je Ožegovića da bi doveo Albanca! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.19 u 20:04

Autor i urednik emisije ‘Partizanov vesnik’ Željko Pantić odgovarajući na intervju Ljubiše Tumbakovića da uprava Partizana mora da se promeni otkrio je nesuđeno pojačanje crno-belih.

‘Ratovi’ oko Partizana se ne stišavaju. ‘Grobari’ traže da uprava napusti klub. Isto je napomenuo i bivši predsednik crno-belih i FS Srbije Tomislav Karadžić. U ‘napadu’ na upravu pridružio im se legendarni trener kluba i sada selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković. To je pogodilo urednika i autora emisije ‘Partizanov vesnik’ Željka Pantića, koji je u odgovoru trofejnom treneru ‘zakačio’ sada bivšeg šefa stručnog štaba Zorana Mirkovića. Optužio ga je da je bio poluga Ljubiše Tumbakovića (radili zajedno u Crnoj Gori) u Partizanu i da je želeo da od ‘parnog valjka’ napravi poligon za reprezentativce Crne Gore. Takođe, da je umesto Ognjena Ožegovića hteo da dovede albanskog fudbalera (čitaj ispravno Crnogorca albanskih korena).

Ljubiša Tumbaković je sebe proglasio za nekog ko je dužan da promeni ovu upravu Partizana, to bi bilo lepo i legitimno, ja ne sporim da bi možda trebalo promeniti ovu upravu, ali kontekst ponašanja Ljubiše Tumbakovića i nagovaranje Bate Mirkovića dok je bio trener ovde otvara to da na kraju žrtva neće biti Tumbaković nego Bata Mirković – rekao je Željko Pantić.

Potom se prebacio na sada već bivšeg trenera Zorana Batu Mirkovića.

– U neki vid sukoba sa Mirkovićem ušao sam posle utakmice u Kuli protiv Spartaka zbog legendarnog Kiće Kosovića i tog ‘must’ igranja bez obzira na nivo forme i štetnost po tim koju ima. Tada sam na jednom salašu rekao upravi Partizana da mi ne smemo da budemo razvojni tim reprezentacije Crne Gore. Tu tada nisam mislio na Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića koji je bio nosilac ekipe. U toj fazi prelaznog roka, Bata je došao mesec dana pre njegovog kraja, on je rekao da se Ožegović otera iz Partizana i dao bizaran predlog da dovedemo Albanca koji igra za crnogorsku reprezentaciju Fatosa Bećiraja. Tražio je da se Kići Kosoviću produži ugovor. Tačno se vidi putanja. Zamislite da Partizan otera Ožegovića i dovede Albanca koji jedva govori srpski, koji nije kvalitet, koji mora da bude Ronaldo u ovim zatrovanim odnosima Srba i Albanaca da bi bio predstavljen kao pogodak. Ili je priča bila da se napadne ova uprava kada on ne postigne tri gola na prvoj utakmici pa počnu sa tribina da ga vređaju – rekao je Pantić.

0
0

8 Komentara

  1. Coveku verujem sve! Sve je u pravu ali je druga stvar sto to nikoga ovde ne dotice! Mediji prenesu samo ono sto od njegovih kritickih osvrta pogadja sam Klub ali niko nista ne prenese sta covek govori o zakulisnim radnjama onih koji rade o glavi Partizanu.Zna se o cemu je rec, ne pravimo se ludima. Ali, znate sta, svemu dodje kraj i sve ce doci na naplatu! Samo polako…

    0
    0
    Odgovori
  2. PANTICU, TI ,OVA UPRAVA
    I TRENERI AMATERI BEZ
    NIKAKVO ISKUSTVO,
    OJADILI STE PARTIZAN. MARS SVI IZ PARTIZANA !!!
    PA VI NEMATE OBRAZA ,
    PROFITERI,GULANFERI !!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Željko Pantić je potpuno u pravu! Podrška za njega! On je pročitao agente FSCG u Srbiji (Tumbaković I Bata Mirković) koji vrbuju srpske igrače i nagovaraju ih da igraju za anti-srpsku državu C.Goru, gde su Srbi građani drugog reda. Dobro je Pantić napisao da su ovi agenti FSCG hteli od Partizana da naprave razvojnu ligu Crne Gore!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter