3
AdmiralBet ABA Liga

NEŠTO SE RADI ‘IZA LEĐA’: Organizovan sastanak ABA lige bez srpskih klubova!

Objavljeno: 06.05.19 u 11:49

Šta se krije iza ovog poteza podgoričke Budućnosti?

Činilo se da se posle burnog finala ABA j.t.d. lige, između Crvene zvezde i Budućnosti, strasti malo smiruju, ali je klub iz Podgorice već preduzeo svoje sledeće korake.

I to iza leđa srpskih klubova. Naime, ‘Novosti’ prenose da su čelnici Budućnosti sazvali sastanak klubova učesnika regionalne lige u Zagrebu, ali nisu pozvali Crvenu zvezdu, Partizan, FMP i Mega Bemaks.

Navodno je Crnogorcima namera da razmotre budućnost lige na Jadranu bez srpskih klubova, a po svemu sudeći, svakako joj slede tektonske promene od sledeće sezone.

Na sastanak su pozvani i čelnici Olimpije iz Ljubljane, bez obzira što su Slovenci ispali iz ABA j.t.d. lige i ne bi trebalo da igraju u elitnom rangu sledeće sezone.

Zvanična Skupština ABA j.t.d. lige ima novi datum održavanja, to je 24. maj i tada će prisustvovati srpski klubovi, te ćemo saznati i njihove stavove o budućnosti takmičenja.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. Pa jbg moraju da se operu pare od astronomskih ugovora igraca Buducnosti moraju da se pravdaju setite se gospodo sta je bilo prosle sezone u finalu aba lige i preslo je se preko toga ove godine nisu ocekivali da im bude vraceno istom merom i jos gore sta su trazili to su i dobili a i rezultat sam govori za sebe a celnici aba lige da imaju postenja i smelosti pa da izbace Buducnost iz lige ima jos klubova iz Crne Gore nije buducnost jedina nek se zale milu

    0
    0
    Odgovori
    • Sramota sta reci ovo dovoljno govori o njima i njihovom postenju oni mogu da rade sta hoce a kada im se odgovori istom merom onda su oni ugrozeni a nisu zasluzili ni finale da igraju pokrali su cedevitu u polufinalu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter