3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDEĆI POTEZI ZVEZDE: Rešiti status trenera Milojevića, a uz pojačanja sledi i nužna prodaja za popunu budžeta!

Objavljeno: 06.05.19 u 10:47

Posle uživanja u slavlju sledi ozbiljan posao, mada je veći deo tima skockan za novu evropsku misiju, a brzo će doći 10. jun i početak priprema.

Lepo je uživati u novoj tituli i Crvena zvezda je odbranila šampionsku krunu posle 2007. godine, što će u moru pluseva ovu sezonu još jednom podvući kao istorijsku.

Istina je da se od stare slave ne živi, već bi trebalo da se sagleda kompletna godina i uzme pelcer za dalje, a novi takmičarski izazovi kreću već od polovine jula i poznat put prema novom plasmanu u Ligu šampiona i rezerni ka Ligi Evrope.

Sledeći koraci šampiona su jasni da u narednim danima prvo reši dalji status trenera Vladana Milojevića, koji ima ugovor do juna 2020. godine, ali i ekstra ponude od Kineza i Arapa da dobro unovči sve uspehe. Navijači su mu dali podršku da nastavi dalje, a na njemu je da prelomi ili da se krene u potragu za naslednikom od autoriteta i znanja.

Postoje kandidati, ali iz poštovanja bi trebalo sačekati da se konačno izjasni popularni Miloje i to na vreme ako se pakuje da druga strana ima više dana za izbor novog komandanta, pošto pripreme za novu sezonu kreću već oko 10. juna.

Pojačanja su na spisku, a angažovanja zavise od budžeta, koji bi trebalo da bude popunjen prodajom pojedinaca. Produžecima ugovora pojedinci su odlozili odlazak do kraja evropske trke, mada za nju je potrebno imati sveže i jake adute.

Dozvolu će dobiti oni koji nisu opravdali očekivanja i uslediće pozajmice sa povratnom kartom ili rastanak u obostranom interesu. Potrebno je šest novih aduta da sa proverenim pokušaju ‘nove podvige’.

Posao ne može da čeka i to znaju u Ljutice Bogdana i postoje naznake da se kreće u misiju na oba fronta, a armija navijača strpljivo će čekati stvaranje jos moćnije Crvene zvezde, što je domaći zadatak i za novu sezonu…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

    • Zvezda nema razvijenu strategiju razvoja sa razređenim planom! U celom poslovanju vlada stihija! Prvo, niko od državnih organa ne sme zaviriti u finansijsko poslovanje Zvezde! Tu je Zvezda zaštićena kao beli medved! Ko zna šta bi oni otkrili da smeju ući u Zvezdu! Sve se svodi na časnu reč Z. Terzića, finansijskog eksperta. Dalje, Zvezdina škola fudbala postoji samo na papiru, jer se ne koristi kao izvor za obnovu tima, kao npr, u Ajaksu! Mladi i talentovani fudbaleri su poslani u zaborav u tamo neki Grafičar, bez ikakve perspektive da se vrate! Popunjavanje tima novim igračima se obavlja po o-ruk sistemu, tako da smo u jednom trenutku imali 7-8 krila, a ni jednog brzog štopera ili desnog beka! Dovođenje drugorazrednih afričkih “kapitalaca” je posebna priča! Oni samo služe za ugrađivanje pojedinaca iz Zvezde u njihove ugovore. Na kraju se ispostavi da “kapitalci” ne vrede ni pišljivog boba, jer ne mogu se nigde prodati! Ali, takvi “kapitalci” zauzimaju mesta našim mladim talentima koji su oterani u Grafičar! Da li ti ovo liči na ozbiljan klub! HITNA PRIVATIZACIJA I TO ODMAH!

      0
      0
      Odgovori
  1. “SLEDEĆI POTEZI ZVEZDE: Rešiti status trenera Milojevića, a uz pojačanja sledi i nužna prodaja za popunu budžeta”! Prvo, ovaj trener ne može doneti ništa novo Zvezdi, jer nema on taj kapacitet! Razlozi: lose igre i plasman u grupnoj fazi LŠ i lose igre tokom celog proleća u SLS! Drugo, pojačanja moraju biti isključivo brzi igrači i to na pozicijama dosadašnjih standardnih igrača. koji nisu opravdali očekivanja, znači desni bek umesto Stojkovića, jedan brzi štoper umesto Savića i/ili Milunovića, jedan izuzetno brzi defanzivni vezni umesto Jovičića i/ili Čaušića, jedan ofanzivni vezni! Treće, Zvezda više ne sme dovoditi boraniju iz Afrike, koji su grupnoj fazi LŠ, pokazali da umeju da izvedu samo poneki aut. Znači, treba otpustiti sve drugorazredne afričke “kapitalce” Bena, Boaćija, Ebesilia! Peto i najvažnije, treba uvesti finansijske istražitelje i finansijske forenzičare da utvrde stanje i kretanje novčanih tokova u Zvezdi, pa tek posle toga se odlučiti za prodaju igrača! Ali, pošto od pete tačke neće biti ništa, onda nema ni plasmana Zvezde ove godine u Evropu! U Zvezdi će se raditi i dalje na seljački način-paušalno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter