0
Evropske lige

LAVAR BOL JE ZA NJU MALA MACA: Majka će ga koštati karijere, fudbaler PSŽ-a u bezizlaznoj situaciji!

Objavljeno: 06.05.19 u 19:10

Kada u sport umešaš porodicu onda često to zna da dovede do nezgodnih situacija.

Odavno smo upoznali Lavar Bola koji je uvek znao šta je najbolje za njegovog sina, čak i kada se njegov mezimac sa time nije slagao. Malo je poznato da i fudbal ima svoju verziju Lavara. Francuski fudbaler Adrijen Rabio ponovo je suočen sa problemom i to zbog svoje mame. On je pre pola godine izbačen iz prvog tima PSŽ-a zbog nastojanja da napusti ‘Park prinčeva’.

On je letos odbio da produži ugovor kako bi kao slobodan igrač pronašao novi klub. U medijima se često pominjalo da bi mogao da pojača Barselonu. Francuski mediji u međuvremenu su otkrili da mu pregovori sa Kataloncima nisu uspešno završeni jer je njegova majka Veronika, koja mu je ujedno i menadžer imala visoke finansijske zahteve.

Nakon toga isti problem mu je napravila i sa Juventusom. Kako prenosi ‘Gazeta delo sport’ zahtevala je da ima duplo veću platu od Marija Mandžukića koji po goddini zaradi pet miliona Evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter