2
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS OPET DELI KAZNE: Na udaru skoro pola lige, Partizan ponovo otvara kasu

Objavljeno: 06.05.19 u 13:48

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon potpisao je novo saopštenje u kom se izriču kazne klubovima učesnicima Superlige.

Ponovo je najveći udar na kasu pretrpeo KK Partizan, koji će na račun KLS morati da uplati 18.000 dinara zbog toga što je jedan navijač upalio baklju tokom utakmice protiv Dinamika u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Uobičajene kazne od po 6.000 dinara moraće da plate košarkaš Dinamika Đoko Šalić i ‘klupa’ Zlatibora zbog dobijenih tehničkih grešaka u utakmicama trećeg kola Superlige.

Takođe, u saopštenju se navode kazne klubovima koji nisu izmirili finansijske obaveze prema KLS, pa je tako Novi Pazar dužan da plati 20.660 dinara, Spartak 11.660, Sloboda 5.660, a Dunav 3.410 dinara.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
2 Komentara
  1. UHAPSITI OVU LOPINU ALENA DELONA RESILA BUDALA DA PUNI BUDZET U OVOJ JADNOJ SRPSKOJ LIGI STRANAC A JOS PRESEDAVA OVOJ LIGI CIRKUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter