0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na ‘Etihadu’, kec na ‘San Siru’

Objavljeno: 06.05.19 u 11:11

Ovog vikenda se nismo proslavili kao i mnogi favoriti, ali imamo priliku za popravni pored malog izbora mečeva koji se danas igraju širom Evrope.

MANČESTER SITI – LESTER 2-4 GOLA (1.70)

Domaćinu je dovoljan i minimalac da ponovo zauzme lidersku poziciju ispred Liverpula kolo pre kraja sezone u Engleskoj, ali se očekuje da domaćin ostvari trijumf bar sa dva gola u mreži rivala.

MILAN – BOLONJA 1 (1.70)

Velikanu se drma nastup u Evropi, a gosti su se obezbedili u finišu sezone u trci za opstanak i nalaze se u dobroj formi, mada je vreme da domaćin konačno pobedi.

GORODEJA – BATE BORISOV 2 (1.50)

Prema tradiciji za najbolju ekipu iz Belorusije potrebno je malo vremena da se zahukta i izgleda da renovirani tim polako ulazi u dobru formu i očekuje se trijumf na strani.

KAJAINI – AC OLULU 2 (1.80)

U stepenik nižem takmicenju u Finskoj, prema startu sezone koja je krenula u aprilu, polako se izdvajaju favoriti i gosti su u početnoj prednosti da upišu tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 7.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter