1
Domaći fudbal

HAOS U BAČKOJ PALANCI: Sporna odluka, pa promena mišljenja – ‘stampedo’ igrača i navijača jurio sudije po terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.19 u 00:07

Nažalost, sudije su ponovo u prvom planu, a ni malo prijatne scene viđene su u Bačkoj Palanci na utakmici plej-auta Superlige Srbije između Bačke i Rada.

Verovatno najveću pažnju sudijskih analitičara danas će privući pobedonosni gol Partizana nad Napretkom u 93. minutu, ali je dosta bure bilo i u Bačkoj Palanci.

U utakmici koja bi direktno mogla da odluči putnika u niži rang ili baraž za opstanak u eliti, Bačka je poražena od Rada rezultatom 2:1, a sve je eskaliralo kada je Bačka postigla gol, a onda je on poništen posle dobrih trideset i više sekundi.

Pomoćnik Dejan Petrović nije podigao zastavicu, glavni arbitar Ilija Brdar je pokazao na centar, a dok su domaći slavili, gostujući igrači su opkolili sudije i one su promenile odluku.

Tada se situacija promenila, domaći igrači su nasrnuli na ‘ljude u crnom’, a u ‘stampedu’ ka njima je bilo i navijača, koji su bili nezadovoljni odlukom.

Rad se spasio do kraja i odneo je vredan trijumf, dok će Bačka grčevito da se bori za opstanak. Evo i tabele, a u priloženom videu od 3:15 pogledajte spornu situaciju i nezadovoljstvo gostujućih, pa domaćih igrača:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Nije mi jasno zasto UEFA ne ugasi ovu ligu u Srbiji, zasto ne preduzme neke mere? Ovo je neverovatno sta se radi posebno ove sezone. Privilegija zvezde na svakoj utakmici, Radnickog (Lalatovic cak nece ni da sedi na klupi kada je utakmica namestena), generalni direktor zvezde postavlja trenere u drugim klubovima (Cukaricki i Krunic), sistemski se unistava Partizan, krade, da bi mu sinoc priznali nepostojeci gol i rekli: „Eto guramo vas da izadjete u Evropu“, a pre toga mu ukrali najmanje 25 bodova, tim koji u celom prvenstvu da 15 golova u sve utakmice plej-auta da 13, Sude se nepostojeci penali, padaju naprasno kvote itd itd, mogao bih ovako do ujutru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter