0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Angel Di Maria of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DVE PONUDE NA STOLU: Di Marija bi mogao da transferom ‘zapali’ Španiju

Objavljeno: 06.05.19 u 20:54

Vezista bi mogao ovog leta da napusti Francusku.

Kako pišu francuski mediji Anhel Di Marija ima na stolu nekoliko ponuda za nastavak karijere.

Ofanzivni vezista svojevremeno je nosio dres madridskog Reala, međutim sada bi mogao da zaduži opremu ljutog rivala. Trener Atletika Dijego Simeone želi da tokom leta rekonstruiše ekipu, a na spisku potencijalnih pojačanja nalazi se i hitronogi Argentinac. Pored kluba sa ‘Vanda Metropolitano’ stadiona i milanski Inter je pokazao da ima sličnu nameru. Neroazuri su blizu plasmana u Ligu šampiona i traže pojačanja za nastup u elitnom takmičenju.

Na kraju poslenju reč kada je u pitanju sklapanje aranžmana će imati Pari Sen Žermen, a svojevremeno se pojavila vest da će taj klub zbog finansijkskog fer-pleja morati da se odrekne pojedinih igrača. Trener Tomas Tuhel ipak bi želeo da vezistu zadrži i naredne sezone u klubu, pa ostaje da se vidi kako će se situacija razrešiti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter