0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS PLEJ-AUT: Goleada u Subotici, Rad protiv Bačke načinio veliki korak ka opstanku!

Objavljeno: 05.05.19 u 19:03

Zaniljivo je bilo danas u mečevima 35. kola Superlige Srbije u plej-aut fazi. 
Rad je pobedom nad direktnim konkurentom za opstanak načinio veliki korak ka bitisanju u Superligi i sledeće sezone, Dinamo je pobedom nad Zemunom upravo Zemuncima ustupio ‘fenjer’, Zmajevi i dalje ne znaju za poraz na ‘krovu’, a utakmica koja je obilovala golovima odigrala se u Subotici između Spartaka i Radnika. 

OFK Bačka – Rad 1:2

Domaći sastav imao je posed lopte, dok su u ostalim aspektima ekipe bile relativno izjednačene. Fudbaleri Rada poveli su u 44. minutu golom Miloša Trifunovića. Izjednačio je Uglješa Radinović sa bele tačke u 70. minutu. A samo minut kasnije na asistenciju Filipa Kasalice Goran Smiljanić postavio je konačan rezultat 1:2. U utakmici direktnih konkurenata za opstanak, Rad se nakon današnje pobede našao poziciju iznad opasne zone, dok je Bačka pala na mesto koje vodi u baraž.

Dinamo Vranje – Zemun 1:0

U duelu direktnih konkurenata za opstanak Dinamo je savladao Zemun u Vranju sa 1:0. Nakon današnjeg kola obe ekipe imaju po 17 bodova. Gol za pobedu i nadu da Vranjanci mogu do baraža dao im je Željko Dimitrov golom u 45. minutu. Štoper Nikola Stevanović ranije je otišao u svlačionicu domaćih jer je u 92. minutu dobio drugi žuti karton.

Voždovac – Mačva 1:1

Rezultat koji je zadovoljio obe ekipe. Voždovac je još ranije obezbedio opstanak, a sada im se priključio i današnji rival. Rezultat koji najverovatnije najbolje leži i jednoj i drugoj ekipi jeste upravo remi. Počeli su ‘zmajevi’ golom Lazara Arsića u 22. minutu, a sa bele tačke u 43. minutu izjednačio je Gigić za konačnih 1:1.

Spartak – Radnik 3:3

Domaći su poveli već u četvrtom minutu sa bele tačke. Strelac je bio Stefan Denković. U 15. minutu izjednačio je Igor Zlatanović, a u 26. minutu došli su gosti do vođstva. Vladan Pavlović zatresao je mrežu Spartaka. Da to ne bude sve pobrinuo se Đenić u 33. minutu za 2:2. Ponovo je poveo Spartak u 74. minutu, strelac je bio Stefan Šormaz, a konačan rezultat 3:3 postavio je Filip Stanisavljević.

Superliga plej-aut 35. kolo

OFK Bačka – Rad 1:2 (0:1)
(Radinović 70 pen – Trifunović 44, Smiljanić 71)

Spartak – Radnik 3:3 (2:2)
(Denković 4 pen, Đenić 33, Šormaz 74 – Zlatanović 15, Pavlović 26, Stanisavljević 80)

Voždovac – Mačva 1:1 (1:1)
(Arsić 22 – Gigić pen 43)

Dinamo Vranje – Zemun 1:0 (1:0)
(Dmitrov 45)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter