0
Evropske lige

FOTO: NORDPHOTO

MILOŠ VELJKOVIĆ: Možda smo rešili Bundesligu!

Objavljeno: 05.05.19 u 13:10

Srpski reprezentativac i štoper Verdera Miloš Veljković još jednom je pokazao zbog čega je “zid” ekipe iz Bremena.

U meču 32. kola Bundeslige, Verder je posle 0:2, uspeo da se probudi i dođe do remija (2:2) u meču sa Borusijom iz Dortmunda, a defanzivac “zelenih” bio je među najzapaženijih igračima svog tima.

 Remi na “Vezeru” doneli su Kevin Movald i veteran Klaudio Pizaro (42), koji je posle akcije u kojoj su učestvovali Veljković i Augustinson uspeo da donese “iks” koji je učinio da vodeći Bajern dođe na korak od nove titule, pošto su “milioneri” u meču sa Verderom ostali bez planiranih bodova.

– Obožavam da igram ovakve utakmice! Uživao sam u meču i pokazali smo kao tim da imamo karakter da se vratimo posle 0:2. Preko puta smo imali jaku Borusiju, koja je fenomenalna ekipa i koja je želela da nastavi trku sa Bajernom za titulu. Ovim remijem smo možda odlučili šampiona Bundeslige! Nastavljamo naš put… Možda do Lige Evrope – jasan je Veljković.

Srpski reprezentativac dominirao je u duelima sa talentovanim triom Pulišić – Sančo – Alkasera, koji na transfer tržištu vredi “samo” 180 miliona evra…

– Sve su to pakleni igrači sa kojima je zadovoljstvo odmeriti snage. Primili smo jedan gol iz igre i pokazali snagu. Vredan rad i fizička spremnost dolaze do izražaja kada imate za protivnike takve igrače – rekao je Veljković, čiji Verder u poslednja dva kola igra sa Hofenhajmom i Red Bul Lajpcigom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter