0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR JANKOVIĆ: Voleo bih da zaigram za Zvezdu, to bi bila velika čast – pričali smo pre dva meseca…

Objavljeno: 04.05.19 u 10:33

Juče se pojavila vest da su crveno-beli pronašli prvo pojačanje za Evroligu.

Reč je o Vladimiru Jankoviću, koji je i ranije bio na skeneru kluba sa Malog Kelemgdana.

Šuter koji je nalednika legende crveno-belih Bobana Janokvića poručio je da ne bi imao ništa protiv da pojača ekipu MilanaTomića i krene očevim stopama.

– Naravno da bih voleo da igram u Zvezdi, to je klub u kojem je moj otac stekao ime. Bilo bi lepo kada bih i ja obukao crveno-beli dres, bila bi to velika čast za porodicu Janković. I ja bih to doživeo veoma emotivno, kazao je Janković u izjavi za ‘Informer‘.

Pre zarvšetka sezone u Grčkoj, čije državljanstvo ima pored srpskog, Janković ne želi da razmišlja o novom klubu.

– Nisam imao nikakve kontakte sa Crvenom zvezdom, a i rekao sam agentu da mi ne donosi nikakve ponude dok se sezona ne završi. Trenutno sam u Grčkoj, imam odlične rezultate ovde i ne želim da me nešto dekoncentriše. Hoću na miru da privedem sezonu kraju.

FOTO: STARSPORT

Želja crveno-belih da ga dovedu traje već duže vreme, a Janković se i prošle sezone pominjao kao moguće pojačanje.

– Pre oko dva meseca su me zvali jer im je bila potrebna pomoć u završnici prvenstva, ali od toga nije bilo ništa, zaključio je Janković.

Ove sezon u dresu grčkog Halariosa Janković u prosek ubeleži oko 14 poena, šest skokova i tra iasisencije, a u karijeri igrao je za Panionios, Megu, Panatinaikos, Valensiju, Aris i Andoru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter