0
Auto Moto

FOTO: YouTube

SEBASTIJAN FETEL: Ne vozim kako umem… Mora bolje!

Objavljeno: 04.05.19 u 19:07

Ferari je pred početak sezone odavao utisak favorita za titulu, ali je nakon prve četiri trke zaostatak za Mercedesom ogroman. Nemačka ekipa je dominirala, dobila sve četiri trke, a utisak je da je pre svih podbacio Sebastijan Fetel.

Vozač Ferarija je u izjavi za Motosport rekao da je razlog to što se njegov bolid na stazi ponaša „neprirodno“.

– Neophodna nam je jača brzina, prosto. Moramo da budemo brži. Izgleda kao da mi više pokušavamo da izvučemo maksimum iz automobila, dok kod Mercedesa to ide nekako lakše. Potrebno je poverenje u bolid, pogotovo na trkama poput Bakua. Znam da ne vozim svoje najbolje trke, razlog je to što bolid ne odgovara onako kako bih voleo. Osećam se neprirodno.

Ni Šarl Lekler nije preterano zadovoljan svojim bolidom:

– Moramo da poradimo još na našoj trci. Mislim da tokom kvalifikacija sve bude sjajno, ali tokom trke izgubimo balans. To su mali problemi, tako da verujem da ćemo se izboriti sa njima.

Prvu narednu priliku da isprave loš utisak članovi „Skuderije“ imaće sledećeg vikenda, kada je na programu trka za Veliku nagradu Španije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter