0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ‘SNIMILA’ POJAČANJE ZA EVROLIGU: Nekadašnji igrač Panatinaikosa želja crveno-belih, da li je miljenik navijača na izlaznim vratima?

Objavljeno: 03.05.19 u 09:56

Klub sa Malog Kalemegdana počinje da sklapa kockice za narednu sezonu.

Pored toga što sezona nije završena i što se i dalje igra domaće takmičenje, na Malom Kalemegdanu rade na formiranju ekipe za Evroligu.

Prvo pojačanje u Crvenu zvezdu moglo bi da stigne na poziciji trojke, u vidu nekadašnjeg košarkaša grčkog Panatinaikosa. Kako MaxBetsport saznaje momku sa srpsko-grčkim državljanstvom, Vladimiru Jankoviću, a dvadesetdevetogodišnji košarkaš i prethodne sezone bio je na meti crveno-belih, ali tada do realzacije posla nije došlo. Janković trenutno nastupa za grčki Holargos u čijem dresu je imao veoma dobru sezonu, sa 13.7 poena u proseku, uz dve i po asistencije i pet i po skokova.

Navijači Crvene zvezde momka koji je osvojio četiri medalje sa mlađim reprezentativnim kategorijama Grčke pamte iz sezone 2014/15., kada je kao igrač Panatinaikosa igrao protiv njih u Evroligi. Njegov otac bio je čuveni košarkaš Crvene zvezde Boban Janković, a moglo bi da se dogodi i da krilni igrač krene njegovim stopama. U bogatoj karijeri Janković je branio boje Panioniosa, Mege Panatinaikosa, Valensije, Arisa, Andore i Holergosa.

FOTO: STARSPORT

Pojavom ove vesti, krenule su se spekulacije da bi dolaskom Jankovića crveno-beli mogli da se odreknu Stratosa Perperoglua. Ovakav epilog malo je očekivan, jer je Grk bio jedan od najboljih i najstandardnijih ove sezone, te je dobim partijama kupio srca navijača. Jedina prepreka kada je njegov ostanak u pitanju može biti to što Perperoglu ima jednogodišnji ugovor, te ukoliko to bude želeo moći će da napusti Mali Kalemegdan…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter