0
Evroliga

VASA MICIĆ O NBA: Još je rano za to, drago mi je zbog Zvezde…

Objavljeno: 03.05.19 u 12:39

Srpski plejmejker ove sezone pruža partije karijere.

Pobedom protiv Barselone ekipa Efesa izborila je plasman na fajnl-for Evrolige, a velike zasluge za ovakav epilog ima upravo nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Kako je sezona odmicala sve jače su bile glasine da će se na kraju sezone Micić otisnuti ‘preko bare’, ali prema rečima reprezentativca naše zemlje još je rano za tako nešto.

– Što se tiče NBA lige, do mene još ništa konkretno nije stiglo, mislim da još nisam spreman i da treba još godinu dana da provedem u Evropi. Možda i grešim, ali treba mi još jedna godina na ‘starom’ kontinentu. Da probam da ponovim sve, u smislu stila igre i slobode koja mi je najvažnija. Želim da budem u sredini u kojoj se dobro osećam i u kojoj imam sve da pokažem ono što mogu, rekao je Vasilije Micić za ‘Žurnal‘.

Plejmejker je naglasio i da mu je drago što se njegov bivši klub vratio u Evroligu.

– Mnogo sam srećan zbog Zvezde, zaslužila je taj trofej i mesto u Evroligi.

Ukoliko ne završi u nekom od NBA klubova, vrlo je verovatno da će Micić napustiti Efes, a prvi u red za njegove usluge stao je madridski Real.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter