0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Tamis (Pancevo) Belgrade, 02.05.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POČELO JE: KLS ‘udara kazne’ – prolivanje vode košta 24.000, košarkaš Partizana sankcionisan zbog dve različite patike!

Objavljeno: 03.05.19 u 14:14

KLS je izdao saopštenje povodom odigranog 2. kola Superlige Srbije.

Najinteresantniji deo tiče se sankcija izrečenim za završenu rundu.

Najpre u oči upada kazna za igrača Partizana Đorđa Gagića u iznosu od 6.000 dinara pošto je centar crno-belih nosio dve različite patike. Naravno, ne radi se o rasparenoj obući već o specijalnom modelu.

Dunav iz Starih Banovaca kažnjen je zbog polivanja vode na parket i prekida koje je uzrokovalo prolivanje. Pomenuti klub na račun KLS moraće da uplati 24.000 dinara.

Zbog problema u radu semafora Dinamik je kažnjen sa 12.000 dinara, a uz to je tim sa Dorćola i opomenut da do sledeće utakmice kao domaćin popravi semafor tako da se pale crvene i žute led sijalice, pošto je to nedostatak koji ne može da se toleriše.

FOTO: STARSPORT

ODLUKE

– Pratilac ekipe OKK NOVI PAZAR,D.Kulundžić , kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 54.000 dinara po prijavi sudije na utakmici OKK Novi Pazar- KK Sloboda, zbog toga što ga je vređao i pretio mu, shodno čl. 61 G) 8 Propozicija takmičenja.

– Igač OKK NOVI PAZAR, A.  Nešović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

– Igač OKK NOVI PAZAR, M. Simeunović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

– Igač OKK NOVI PAZAR, M. Simeunović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G) 8 Propozicija takmičenja.

– Igač OKK BEOGRAD,K.Mushidi, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

– Igač OKK BEOGRAD,K.Mushidi, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG(druge), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

– KK DUNAV, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 24.000 dinara zbog polivanja vode na teren zbog čega je utakmica bila prekinuta, shodno čl. 61 B) 7 Propozicija takmičenja.

– Igač KK DINAMIK, M. Đerić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara po prijavi sudijezbog toga što je vređao protivničkog igrača , shodno čl. 61 G) 8 Propozicija takmičenja.

– KK DINAMIK, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000dinara zbog brojnih nedostataka u radu semafora, shodno čl. 61 A)2 Propozicija takmičenja.

– KK PARTIZAN, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što je jedan igrač nosio dve različite patike, shodno čl. 61 G) 16 Propozicija takmičenja.

– KK TAMIŠ, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što trener na konferenciji za štampu nije bio adekvatno obučen, shodno čl. 61 G)15Propozicija takmičenja.

OSTALE NAPOMENE

– Opominje se KK Dinamik da do sledeće utakmice kada je domaćin obavezno popravi semafor tako da se pale crvene i žute led sijalice, pošto je to nedostatak koji ne može da se toleriše.

– Upozoravaju se sudije da imajući u vidu da za to nema mogućnosti na svim utakmicama, ne koriste snimke za proveru svojih odluka na utakmicama na kojima ima TV prenosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter