6
Košarka

FOTO: STARSPORT

BESNI TRINKIJERI NAJAVIO REZOVE: Ovo nije zaje*ancija, ovo je sramota!

Objavljeno: 02.05.19 u 22:12

Trener Partizana bio je veoma ljut posle loše utakmice crno-belih i tesnog trijumfa protiv Tamiša u drugom kolu domaćeg šampionata (84:80).

Kao nijednom do sada, od kako je stigao u Partizan, Andrea Trinkijeri je bio besan i to je jasno iskazao novinarima na konferenciji za medije.

Njegov tim je loše počeo meč, gubio dvocifrenom razlikom, potom preokrenuo rezultat u trećoj četvrtini, ali na kraju ipak dopustio Pančevcima da od meča naprave dramu i budu na korak od šokantnog trijumfa.

– Nisam se školovao da komentarišem igru posle ovakvih utakmica. Pa ćemo ovako kako mi dođe. Na usta – rekao je najpre italijanski stručnjak, a potom nastavio:

– Igrati za Partizan je čast. Partizan je najveći klub u ovoj sredini. I znam da svi žele da to nešto liči na bolje. Čestitam Tamišu na vrhunskoj igri. Bili su 10 puta bolji od nas, 50 puta više fokusirani. Mi smo se, ja kao trener i igrači, osramotili. Nema drugih reči. To je sramota i nismo ispunili odgovornost da igramo za Partizan.

Nastavio je sam, bez pitanja.

– Jako mi je žao, ali nemamo ništa od toga što je meni žao. Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Jako bih voleo da kažem da se ovo više neće dogoditi, ali desilo se da jedna ekipa iz KLS dođe u Pionir igra kvalitetniju košarku od nas. Pametniju košarku, čvršću, tvrđu košarku. Znači da smo negde pogrešili. Ali ne danas. Pogrešili smo juče ili prekjuče, a sigurno nećemo sutra – pričao je Trinkijeri.

U svom izlaganju upotrebio je nešto teže reči, ali i možda najavio promene u timu.

– Ovo je odgovornost. Ovo nije zajebancija. Mene rezultat uopšte ne zanima. Gledam pristup, koncetraciju, ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, a onda šest dana kasnije katastrofalni. Ovo je nezrelo, neodgovorno i ovo se ne sme dogoditi. A dogodilo se. I sad ćemo lepo da pogledamo koje su stvari važne da jedan trener ili igrač igraju ili treniraju za Partizan – zaključio je oštro Andrea Trinkijeri.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter