0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON UBEDLJIVOG PORAZA U ZEMUNU: Bačka ostala bez trenera!

Objavljeno: 02.05.19 u 15:23

Fudbaleri Bačke doživeli su ubedljiv poraz u četvrtom kolu plej-auta, odnosno 34. od početka sezone, od ekipe Zemuna – 7:0.

Uživala je domća publika na Gradskom stadionu igrom ekipe Radomira Kokovića, ali nije trener gostujuće ekipe, koji je posle ove utakmice podneo ostavku.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba Zoran Govedarica i njegov prvi pomoćnik Miodrag Pantelić podneli su ostavke pred današnji trening, koji je trebalo da se održi u prepodnevnim časovima. Uprava kluba prihvatila je njihovu odluku i zahvalila im se na saradnji.

– Najuže rukovodstvo našeg kluba je prihvatilo ostavke Govedarice i Pantelića i zahvalilo im se na saradnji i poželeli im puno uspeha i sreće u daljem radu, stoji u saopštenju Bačke.

FOTO: STARSPORT

Tri kola pre kraja sezone, Bačka je ugrožena kada je u pitnju opstanak u eliti. Tim iz Bačke Palanke se nalazi na 13. poziciji sa 18 bodova, koliko ima Rad, a iza njih su Zemun sa 17 i poslednjeplasirani Dinamo sa 14. Do kraja oni će ugostiti Rad, potom gostovati Voždovcu, te u poslednjem kolu na svom stadionu igrati protiv vranjskog Dinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter