0
Fudbal

KAKAV PUT ‘EL NINJA’: Iz Japana u Meksiko?

Objavljeno: 02.05.19 u 21:11

Fernando Tores prkosi godinama i ne želi da odustane,a sada će sa jedne strane sveta otići na drugu stranu.

Legenda Atletiko Madrida i španskog fudbala mogla bi ponovo da promeni sredinu. Fernando Tores je pre godinu prešao u japanski Sagan Tošu, ali nije zadovoljan ambicijama kluba koji se iz godine u godinu bori za opstanak u Džej ligi. Zbog toga je ‘El Ninjo’ odlučio da promeni sredinu.

Kao novi klub pominje se Meksički Atletiko San Luis. Reč je o tamošnjem lideru druge lige koji će se najverovatnije od avgusta boriti u ‘eliti’. Zanimljivo je to da 50 posto vlasništva u klubu ima Atletiko Madrid. To potvrđuje mogućnost da Fernando Tores obuče dres Atletika iz San Luisa.

Fernando Tores ne bi bio jedini Evropljanin u meksičkom fudbalu, Fracuz Žinjak igra za UNAL Tigres, dok Žeremi Menez nosi dres Amerike.

Popularni El Ninjo je u dva mandata u Atletiku postigao 120 golova u 347 odigranih utakmica, a igrao je i za Liverpul, Čelsi i Milan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter