0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VODI NA ‘KARAĐORĐU’: Majstorija Milana Pavkova za TV špice (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.19 u 16:27

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do prednosti u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Prednost gostima iz prestonice doneo je Milan Pavkov, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije istu duplirao Aleksa Vukavnović.

Nastavio je sa serijom prelepih pogodak koje postiže tokom čitave sezone centarfor crveno-belih. Nakon pasa glavom Čaušića, snažni napadač se zagradio i loptu umirio grudima, a onda je iz okreta snažnim udarcem levom nogom istu poslao pravo pod prečku gola Emila Rockova. Golman ‘stare dama’ nije mogao mnogo toga da učini, već je samo paradom ulepšao sjajan gol napadač Crvene zvezde.

(VIDEO:YouTube/AMVIDEO7S)

Samo dva minuta nakon što su stigli do prednosti, gosti su uspeli da istu dupliraju. Nakon pogotka u 160. ‘večitom’ derbiju, Aleksa Vukavnoić je uspeo da se i na ovoj utakmici upiše među strelce i na sjajan način oduži treneru Milojeviću koji mu je šansu pružio od starta. Sjajno je odreagovao nekadašnji igrač Napretka na pas koji mu je sa desne strane uputio Filip Stojković, pa nije imao mnogo poteškoća da sa oko sedam metara loptu pošalje iza leđa golmana Vojvodine.

(VIDEO:YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter