1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSLE SVEGA ŠTO SMO VIDELI: Sale Đorđević u jednoj rečenici dao najbolji opis dešavanja u finalu ABA lige!

Objavljeno: 01.05.19 u 10:27

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije je kratko, ali veoma jasno dao svoje viđenje situacije koju smo imali u finalu regionalnog takmičenja.

Posle scena gotovo linča u Beogradu, a potom i u Podgorici, gađanja svim i svačim, doslovnog pljuvanja igrača i stručnog štaba oba tima na parketu, u petom meču dobili smo odlaganje početka od sat vremena jer su navijači Crvene zvezde ušli na teren, pa čak i ulazili u fizički kontakt sa igračima Budućnosti.

Celokupni utisak upotpunila su saopštenja sa obe strane, puni zle krvi, a ni ‘obični’ navijači na tribinama nisu doprineli nacionalističkim skandiranjima. Krivicu snose obe strane.

Svoj sud dao je i selektor Aleksandar Đorđević, koji je u prazničnom broju ‘Žurnala’ poslao kristalno jasnu poruku.

– Stavljanje znaka pitanja između dva bratska naroda je poraz. Jer košarka i sport su metafora života – rekao je Đorđević.

Sve je rečeno, zar ne?

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Sve je rečeno ali tek kada se da odgovor na pitanje ko je taj velemajstor koji je turio taj znak pitanja između dva bratska naroda. Inače ako baš hoćemo precizno radi se o jednom narodu, ali ajde. Nego, Saleta niste smeli da pitate zbog čega nije zvao Filipa Čovića u kvalifikacijama za SP kada smo bili deficitarni na poziciji pleja. Odgovor na to pitanje bi bio baš interesantan ako bi selektor želeo da bude iskren. Stručno je pitanje ali očigledno je da tu postoje i neke stvari koje nemaju veze sa strukom. Znak pitanja na Filipu je u najmanju ruku teška malograđanština. Inače u većini stvari dajem podršku Saletu i nadam se još jednom sjajnom rezultatu na velikom takmičenju. Napred Srbija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter