0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Marko Jankovic Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN PONOVO U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Italijani prekršili dogovor, kasni obeštećenje za vezistu

Objavljeno: 01.05.19 u 17:09

Na sredstva koja su odavno trebala da budu na računu kluba iz Humske i dalje se čeka.

Nadali su se crno-beli da će prodajom crnogorskog vezista Marka Janvkoća italijanskom SPAL-u zarvoriti delom finansijsku konstrukciju za ovu polusezonu, ali im ne ide sve po planu u realizaciji ovog posla…

Nakon kašnjenja prilikom plaćanja prve rate za transfer koji iznosi 900 hiljada evra (ukupno milion i 800 hiljada, ali polovina pripada Olimpijakosu), slično su Italijani učinili i sada. Prilikom potpisivanja ugovora, dogovor je bio da prva rata pristigne do kraja januara, ali to nije ispoštovano i uplata je pristigla kasnije i to iz dva dela.

Druga rata na ime prelaska Jankovića trebalo je da bude isplaćena pre dve sedmice, što se nije dogodilo, ali su ovog puta stigle i garancije da će do toga doći do 7. maja. Ova tranša u velikoj meri olakšala bi situaciju u Humskoj, kako bi igračima, trenerima i radnoj zajednici bile isplaćene plate za minuli period, a ostaje utisak da je kašnjenje u isplati postao manir brojnih klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter