0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Pavkov je postigao gol kakav se retko viđa

Objavljeno: 01.05.19 u 19:13

Strateg crveno-belih nije krio zadovoljstvo nakon današnje pobede njegove ekipe.

Crveno-beli su sa 5:0 savladali Vojvodinu u Novom Sadu i došli na korak do odbrane trofeja.

Crveno-beli su odneli ceo plen sa gostovanja u četvrtom kolu plej-ofa Superlige zahvaljujući majstoriji Pavkova, te golovima Bena, Vukanovića i dvostrukog strelca Joveljića.

– Mislim da je naša pobeda zaslužena. Možda je rezultat previsok i nije odraz pravog stanja na terenu. Utakmica je bila vrlo tvrda tokom prvog dela prvog poluvremena, što sam rekao i igračima u pauzi, i nismo mogli da dođemo do željene igre, jer nam je Vojvodina jako dobro parirala, naglasio je Milojević i nastavio:

– Međutim, kada Pavkov postigne gol kakav se retko viđa i koji želim što pre ponovo da vidim, i kada smo poveli sa 2:0 posle lepe akcije, onda je bilo mnogo laške. Vojvodina je morala da rizikuje u nastavku kako bi bilo šta uradila i tako nam je davala prostor. Posebno mi je drago što su moji igrači pokazali ozbiljnost i mislim da svaki put kada imamo ovakav pristup, onda se ne dovodi pitanje pobednika u domaćem prvenstvu.

FOTO: STARSPORT

Trener šampiona Srbije nije štedeo reči hvale na račun talenta fudbalera Vojvodine.

– Sigurno da Vojvodina ima vrlo kvalitetnu i verovatno najmlađu ekipu u ligi, kojoj je sam ulazak u plej-of velika stvar. Kvalitetne utakmice su joj baza za budućnost, ima potencijal iz svoje škole fudbala i kolega Krivokapić hrabro vodi ekipu, što nije uopšte lako. Verujem da će sledeće sezone biti ozbiljan kandidat za sam vrh tabele. Uvek se lepo osećam u Novom Sadu, a sada se odmah okrećemo narednoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana na našem stadionu, poručio je Milojević.

Crveno-beli u nedelju od 18 sati, u petom kolu plej-ofa Superlige, dočekuju Mladost i eventualnom pobedom bi osigurali titulu bez obzira na rezultate Radničkog do kraja prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter