0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Barsa koči Klopovu mašineriju, Čuka pravi korak ka Evropi

Objavljeno: 01.05.19 u 11:11

Super tiket od juče samo je ‘upropastio’ Dinamo iz Minska, ali ostali predlozi za miks bili su pun pogodak i danas sledi nova misija.

BARSELONA – LIVERPUL 1 (2.00)

Nema dileme da je kod kuće Barsa favorit sa Mesijem na čelu, mada im neće biti lako sa dobrom ekipom Jirgena Klopa, koja želi novo finale kao prošle sezone mada isti plan imaju i Katalonci.

RAD – DINAMO (V) 1 (2.00)

Promenom trenera u dva meča domaćin je upisao četiri boda i danas imaju priliku da sa novom pobedom pobegnu iz opasne zone i direktnog konkurenta gurnu u velike probleme.

ČUKARIČKI – NAPREDAK 1 (1.50)

‘Brđani’ su prebrodili uspešno dva derbija i nemaju pravo na kiks tako da će juriti tri boda protiv Kruševljana koji nemaju velike rezultatske aspiracije do kraja sezone.

REN – MONAKO 2 (2.10)

Senzacionalni osvajač Kupa Francuske više nije mnogo ‘zainteresovan’ za finiš sezone i u zaostalom meču čeka ‘kneževe’ koji će juriti tri boda za definitivan opstanak u eliti.

Ukupna kvota na tiketu je 12.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter