3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Hvata me jeza kad pomislim da Sale ide, lep gest Delija, čestitam Zvezdi!

Objavljeno: 30.04.19 u 12:27

Partizan prolazi kroz možda i najteže trenutke u istoriji kluba, a na sve to nadovezala se najava legende kluba da će se ovog leta penzionisati.

Prethodni 160. ‘večiti derbi’ obeležila je parola ‘Delija’ namenjena Saši Iliću. Legendarni kapiten Partizana se posle meča zahvalio navijačima Crvene zvezde i otkrio da se ovog leta seli u ‘zasluženu penziju’. O odluci Saleta da okači kopačke o klin govorio je golman ‘parnog valjka’ Vladimir Stojković.

– Biće teško bez Saše. Kad razmišljam o tome, oblije me hladan znoj i hvata me jeza. Eto, nadam se da će se nešto promeniti i da će ostati još godinu. Znam koliko voli fudbal i Partizan, ali ima neke svoje principe. Siguran sam da će doneti najpametniju odluku. Voleo bih da nastavi da igra još godinu dana, ali šta god da uradi, poštovaćemo njegovu odluku – rekao je Vladimir Stojković u intervjuu za ‘Informer’.

FOTO: STARSPORT

Golman Partizana koji je nekada nosio dres Crvene zvezde prokomentarisao je i transparent koji su ‘Delije’ namenile Saši Iliću.

– Nisam video transparent navijača Zvezde, bio sam okrenut leđima. Ali to je prelep gest koji govori kakva je Sale veličina. Sale će godinama i decenijama faliti Partizanu u svakom smislu te reči. Sve je drugačije kad uđe u igru, čak i na 15 minuta. Kad krene da gura lopte napred, da igra direktan fudbal. Prvo, ja kao golman se osećam napumpan samopouzdanjem kad vidim kako je prosta fudbalska igra kad je on igra.

Vladimir Stojković je na kraju čestitao titulu Crvenoj zvezdi, kako kaže to je sportski.

– Prevashodno, sportski je da se čestita Crvenoj zvezdi na tituli, iako ima još da se igra do kraja. Što se nas tiče, nema šta, teško je kada se pogleda tabela. Moramo da pobedimo u sredu Mladost iz Lučana i da što pre izborimo odlazak u Evropu. Takođe, moramo da osvojimo Kup kako znamo i umemo. Biće teško, ali to je jedino što nam je preostalo – zaključio je Vladimir Stojković.

0
0

3 Komentara

  1. STOJKOVICU KSKAV CRNI
    LEP GEST CIGANA. LEPO
    PROCITAJ. ONI PREKO TE
    PORUKE OMALOVAZAVAJU
    PARTIZAN. I MI NJIMA TAKO
    ZA MILIJASA DA VRATIMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter