0
Evropske lige

VEST IZ ŠPANIJE: Zidan napušta Real!

Objavljeno: 30.04.19 u 13:55

Jedan iz porodice Zidan ovog leta će napustiti Madrid, naravno nije reč o treneru Zinedinu.

Ako ‘Marka’ nešto napiše to se obično i dogodi. Danas je donela naslov da će jedan Zidan napustiti Real Madrid. Naravno, reč je o jednom od četiri sina legendarnog ZiZua.

Naime, ‘Marka’ piše da će mladi golman Luka Zidan napustiti Real Madrid i najverovatnije karijeru nastaviti u francuskoj Ligi dva, tačnije Klermonu. Naravno, radilo bi se o pozajmici, jer su mladom čuvaru mreže potrebne utakmice.

Luka Zidan je debitovao za prvi tim Real Madrida kada je ‘kraljevski klub’ savladao Uesku 3:2, a van stroja su bili Tibo Kurtoa i Kejlor Navas. Niz hvalospeva na račun Luke Zidana izneo je legendarni golman Real Madrida Iker Kasiljas.

– Luka je veliki golman i zaslužuje prilku. On je i sjajan momak. Veoma se trudi i ima zrelost bez obzira na svoje godine. Ko zna šta će budućost da donese, ali je u Madridu napredovao i biće odličan golman bez obzira u kom klubu branio – zaključio je Kasiljas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter