0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

SPORT NA TV: Spektakl u Londonu, mogu li Tadić i ‘kopljanici’ do novog čuda?

Objavljeno: 30.04.19 u 08:35

Siromašan sportski dan je pred nama, da nema Lige šampiona mogli biste da ne palite vaše TV prijemnike.

Spektakl u Londonu! Tako je najlakše opisati prvi meč polufinala Lige šampiona u kom će Totenhem na svom novom stadionu dočekati Ajaks. ‘Pevci’ su favoriti, iako kubure sa povredama, a najviše će sigurno nedostajati Hari Kejn. Sa druge strane nema sumnje da će cela Srbija večeras navijati za Ajaks zbog našeg Dušana Tadića. Nažalost, ovaj meč neće moći da gleda cela Srbija, jer je na Areni sport jedan od 21 čas.

Kada je reč o Areni sport, izdvajamo još odlučujući meč za popunu ABA lige između Zadra i MZT Skoplja. Prenos je na drugom kanalu od 18 časova.

Sport klub nam danas donosi uživo prenos samo jedne utakmice i to nemačke košarke. Igra se derbi između Bajerna iz Minhena i Brose basketa. Prenos je od 20.30 na Sport klubu. One koje muči nesanica oni dva sata posle ponoći mogu da uživaju u dvoboju polufinala ‘Istoka’ NBA lige između Milvokija i Bostona.

ARENA SPORT:

18.00 ABA LIGA – Zadar – MZT Skoplje (AS 2)

21.00 Liga šampiona – Totenhem – Ajaks (AS 1)

SPORT KLUB

20.30 Bundesliga – Bajern Minhen – Brose basket (SK 2)

02.00 NBA – Milvoki – Boston (SK 1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter