2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVAĐA BIVŠEG I SADAŠNJEG PREDSEDNIKA PARTIZANA: Milošević poslao jasnu poruku Karadžiću i Vučeliću!

Objavljeno: 30.04.19 u 15:55

Trener Partizana pričao je o, vrlo verovatno, ključnoj utakmici u borbi za Evropu protiv Mladosti iz Lučana, ali i aktuelnom sukobu bivših predsednika crno-belih.

Naime, poslednjih dana preko medija traje prepirka počasnog predsednika FSS Tomislava Karadžića, koji je najavio da će Partizan brzo u stečaj, i predsednika crno-belih Milorada Vučelića, koji je odgovorio time da upravo Karadžić snosi veliki deo krivice zbog toga i da bi bolje bilo da ćuti.

Svoj komentar o ovom sukobu dao je trener ‘parnog valjka’ Savo Milošević, na konferenciji za medije uoči ove utakmice.

– To sam video u medijima. Ne bih komentarisao to da sam van ove priče, a iznutra mogu da kažem svoju želju, pošto ja bih voleo da oni sednu za sto, popiju kafu, ispričaju se, oni su razumni ljudi. Siguran sam da će do nekih stvari doći mnogo bolje nego ovako. Oni su razumni ljudi, znam to iz iskustva – rekao je Milošević.

Kada je reč o sportskom delu priče, utakmicu protiv Mladosti je Milošević najavio rečima da Partizan više ne može da kalkuliše i da ide na sve četiri pobede do kraja šampionata.

– Došli smo do zadnje faze prvenstva. Nema nazad, nema kalkulacija, imamo jasnu situaciju, potrebne su nam četiri pobede u četiri utakmice, sa protivnicima za koje znamo da možemo da izađemo na kraj, ali ozbiljnost i angažovanost moraju da budu na maksimumu. Rekao sam i pre da je najbitnije da zavisimo sami od sebe i to je primarni cilj, da do kraja sezone zavisimo samo od sebe – rekao je Milošević.

– Mladose je jedna zaista iskusna i kvalitetna ekipa. Većinu tih igrača poznajem i gledao sam ih više puta. Ekipa vredna pažnje i respekta, utoliko će nam biti teže, a u ovoj situaciji nam je direktni konkurent.

Meč će propustiti trojica suspendovanih igrača: Strahinja Pavlović, Aleksandar Šćekić i Slobodan Urošević.

– Imamo problema sa trojicom suspendovanih igrača, dok su svi ostali zdravi i u opticaju za utakmicu. Maksimalno su angažovani i mislim da su igrači svesni situacije u kojoj se nalazimo.

Sudije nije želeo da komentariše, kao ni delegiranje za navijače Partizana spornog Zorana Širokog.

– Neću komentarisati sigurno. Ne znam da li sam sebe pojasnio. Ne komentarišem suđenje, moj plan je da budem trener sledećih 15-20 godina i da nikad nigde ne komentarišem suđenje. To prosto ulazi u moj stav kao trenera.

I kao igrač u u 700 utakmica koje sam odigrao imam samo jedan crveni karton, odnosno dva žuta. Znam sa sudijama i imao sam pravu meru. Luksuz je propustiti tri-četiri utakmice propustiti zbog kartona, pogotovo zbog prigovora. Kroz karijeru kao ispravan stav, tako mislim i sad. Nije to moj trenutni odnos prema srpskom fudbalu, nego opšti stav za celu karijeru – poruka je Sava Miloševića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam zvezdas, Savo cenim te za sve postignuto u reprezentaciji, zelim ti puno uspeha u daljem radu kao trener, sve najbolje

    0
    0
    Odgovori
  2. SAVO SA KIM TOLE DA
    POPRICA. SA BAGROM. AKO
    IH TI SLUSAS TOLE NECE.
    TOLE POKUSAJ DA NAJURIS
    TE NEZNALICE. KAKAV BRE
    VAZURA ,KAKAV VUCELIC !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter