7
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

NOVI ‘RAJKO MITIĆ’: Da li je ovo snimak rekonstrukcije stadiona ‘Rajko Mitić’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.19 u 00:00

Fudbalski klub Crvena zvezda zatvorio je konkurs za rekonstrukciju stadiona ‘Rajko Mitić’, navijači čekaju da krenu radovi.

Na adresu kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ stiglo je 17 predloga, od čega je devet bez atletske staze, a osam sa atletskom stazom. Pre nekoliko dana na ‘Jutjubu’ se pojavio snimak idejnog rešenja koji je navodno dobio najviše nagrada na konkursu. Evo kako bi izgledalo renoviranje stadiona ‘Rajko Mitić’.

(Izvor; YouTube/MilošStanković)

Naravno, sve ovo bi trebalo uzeti sa rezervom, ali da lepo izgleda – izgleda…

0
0

7 Komentara

  1. Ne treba veci od 35000.navijaca ce na stadionu biti sve manje.natalitet nam pada 35000 ljudi svake godine..jedva cemo videti jedni druge

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo bez atletske staze molim vas, da smo im jos blize,
    da im nas huk da vetar u ledja, a gosti da se us..u od straha.

    0
    0
    Odgovori
    • Ćuti bre PATLIDŽANOVAC,VI SVE ŠTO IMATE JE OTETO,A ŠTA JE OTETO TO JE I PROKLETO I SHVATITE DA VIŠE NISTE DRUGI KLUB U SRBIJI,SAD STE TRENUTNO 5,A OD SLEDEĆE SEZONE SA OVAKVOM STRUČNOM UPRAVOM NEĆETE VIŠE POSTOJATI,PROĆIĆETE KAO I ARMIJA KOJA VAS JE STVORILA.

      0
      0
      Odgovori
  3. ma ekstra je, samo ne razumem zasto su svi predlozi za rekonstrukciju ukljucivali smanjivanje kapaciteta stadiona, zvezdi treba veci, a ne manji stadion, ako je to za evropu onda bar 70 000 mesta, ako je za domace prvenstvo onda moze i 5000 da ima, debili

    0
    0
    Odgovori
    • Nije isto održavati sradion od 70 000 ili onaj od 40 000….niti može veliki stadion da se održava od 6-7 evropskih utakmica godišnje….kada na svakoj utakmici bude 25-30000 gledalaca sa solidno plaćenim kartama onda može da se priča o nečem većem….

      0
      0
      Odgovori
  4. Nov stadion sa manje mesta nego trenutno?!

    Jel ovo neki vic… za LS i EL su rekli ne znam koliko Marakana bi moglo da se napuni, a treba neko da ulozi novac da bude manji kapacitet?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter