1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOŠIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN: Emotivni Bambi o onome što su pretrpeli…

Objavljeno: 29.04.19 u 22:45

Vezista kluba iz Humske juče je proslavio svoj 32. rođendan.

Tom prilikom upriličeno je slavlje u Partizanavom sportskom centru, a vezista je pred saigračima održao govor.

Povrede su omele nekadašnjeg igrača moskovskog CSKA da od avgusta 2017. godine kada je stigao u Humsku učini nešto više u crno-belom dresu, a upravo od njega navijači očekuju da kao jedan od iskusnijih preuzme ulogu lidera u borbi za plasman u Ligu Evrope i finale Kupa Srbije. Omaleni vezista u rođendanskom govoru poželeo je da njegova ekipa sezonu okonča osvajanjem trofeja, ali i da na pravi način isprati u penziju legendarnog kapitena Sašu Ilića.

– Hvala na lepim željama i čestitakama. Hajde da odradimo ovo kako bi trebalo do kraja i da pobedimo u preostalim utakmicama. Znamo svi koliko je sezona dugačka i koliko smo pretrpeli svega i svačega. Hajde da sebi napravimo lep odmor i Saši lep ispraćaj, da osvojimo trofej i završimo u Evropi, poručio je Tošić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lav i Bambi #birthdayboys ⚫️⚪️

A post shared by ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) on

Prvu prepreku u vidu lučanske Mladosti na putu ka Evropi, puleni Save Miloševića će imati sutra od 19 sati na svom satadionu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter