0
Evropske lige

ADANI ODGOVORIO ALEGRIJU: Ronaldo sigurno nije doveden za pobedu nad Kjevom

Objavljeno: 29.04.19 u 13:39

Bivši fudbaler, a sadašnji komentator odgovorio je treneru Juventusa.

Prethodno je Masimiljano Alegri oštro napao Danijelea Adanija.

Nekadašnji reprezentativac Italije i igrač Lacija, Fiorentine, Intera i još mnogo italijanskih ekipa Danijele Adani bio je napadnut od strane Alegrija koji mu je međuostalom rekao:

– Sada ućuti jer ja govorim, ti ne znaš ništa o fudbalu. Samo sediš za svojim stolom, čitaš svoje knjige, ali ne znaš ništa o praksi tog sporta. Ja sam osvojio šest skudeta, ubrzo je usledio i odgovor Adanija:

– Ja imam svoje procene, istraživanje, podatke. Analitičar ne mora nužno da bude trener, ja sam izabrao drugi put, ali sigurno je da dobar trener mora da bude izvanredan analitičar. Ronaldo sigurno nije doveden za pobedu nad Kjevom, nego kako bi se ostvario uspeh u Evropi. Alegri je bio nepristojan i arogantan, ali ne ljutim se. Ipak, mislim da kada kaže ‘ne možete da govorite vi koji niste osvojili titulu‘, on time pokazuje nepoštovanje ne samo prema meni, nego prema svima onima koji idu na stadion i plaćaju karte, prema svima… Moraš da znaš kako da vodiš razgovor čak i kada ti se pitanja ne dopadaju, izjavio je Adani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter