0
Evropske lige

I TO SMO DOČEKALI: Trener Borusije krivi sudiju za poraz i gubitak titule (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 17:45

Meč 31. kola Bundeslige između Borusije iz Dortmunda i Šalkea nastavlja i dan kasnije da bude tema dana u Nemačkoj.

Fudbaleri Borusije doživeli su težak poraz od 2:4 na svom terenu, a utakmicu su završili bez dvojice igrača. Povela je Borusija golom Gecea u 14. minutu, da bi nekoliko minuta kasnije Kaliguri sa bele tačke doneo izjednačenje, a u 28. minutu Sane i vođstvo Šalkeu. Drugo poluvreme počelo je isključenjem Marka Rojsa zbog grubog prekršaja, a potom i Volfa. Na kraju je ubedljivo slavio Šalke, a trener ‘Milionera’ Lusijan Favr ne može i dalje da se pomiri sa lošim rezultatom i ‘očajnim suđenjem‘.

– Utakmica je mogla da se završi drugačije, dobro smo počeli, ali nas je penal načeo. To je smešno. Osobe koje su izmislile ova pravila, ne znam kako mogu da se pogledaju u ogledalo. Šta treba da urade igrači, da odseku ruke?! Ovo je za mene najveći skandal u istoriji fudbala. Nema ono nikakve veze s penalom. Kako god, trka za titulu je smešna, to je sasvim jasno – rekao je Favr.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter