0
Evropske lige

PRIMERA: Rajo pobedio Real i sanja o opstanku

Objavljeno: 28.04.19 u 22:58

U 35. kolu španske Primere Rajo Valjekano napravio je senzaciju pobedivši Real Madrid 1:0 (1:0) i postoji nada da može opastati u ‘eliti’.

Tim iz predgrađa španske prestonice ušao je daleko motivisaniji u meč od svog bogatijeg i trofejnijeg komšije. Prvu šansu na meču imao je ‘kraljevski klub’, ali je udarac Marsela zaustavio golman. Rajo je uzvratio u 9. minutu preko Poca, ali je njegov pokušaj zaustavio Kurtoa. Belgijanac je osam minuta kasnije ponovo spasio Real, a opasnost je bio već pomenuti Poco.

Da ne hvalimo samo golmana Reala, u 21. minutu Bejl je sjajno šutirao, ali je Garsija napravio paradu i loptui izbacio u korner. U 22. minutu Rajo je stigao do penala. Sudija Fuertes se konsultovao sa VAR sobom i pokazao na penal. Siguran egzekutor bio je Embarba – 1:0.

U 36. minutu Real je mogao da ostane sa deset igrača. Napadač Madriđana Mariano je oštro startovao i pretio mu je crveni karton. Posle pogledanog snimka sudija je odlučio da Brazilcu pokaže samo žuti karton.

VAR je konsultovan u 73. minutu kada su fudbaleri Reala tražili penal. Ipak, posle pregledanog snimka nastavljeno je sa igrom.

Real Madrid je zadržao treće mesto sa 65 osvojenih bodova i ne može da dostigne Atletiko na poziciji dva. Rajo je sada 19. sa 31 bodom, šest manje od Đirone ,Levantea i Selte koji su iznad crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter