0
Evropske lige

PRIMERA: Nula Leganesa i Selte, Atletiko slavio minimalcem

Objavljeno: 27.04.19 u 20:56

U mečevima 35. kola španske Primere sastali su se Leganes i Celta Vigo, a navijači su imali prilike da vide pravu uspavanku, a u drugom meču Atletiko Madrid je slavio minimalcem protiv Valjadolida.

Leganes – Selta Vigo 0:0

Leganes je u utakmicu ušao sa sredine tabele, i baš zbog toga mogao je da igra rasterećeno, dok su gosti imali imperativ da zabeleže pozitivan rezultat jer se nalaze na tri bora iznad opasne zone.

Prvo poluvreme nije nam donelo mnogo uzbuđenja, obe ekipe su sporadično napadale ali bez značajnijih prilika. Igralo se većinu vremena na sredini terena. Na pauzu se otišlo bez ozbiljnijih šansi Iako je domaći sastav imao kontrolu igre. Selta u ovom prvom delu nije zabeležila nijedan udarac u okvir gola. Leganes je u meč ušao grubo i napravio čak 10 faulova naspram tri Selte u prvom poluvremenu.

Pauza je dobro došla ekipama jer je Hugo Malo nakon šest minuta drugog poluvremena imao odličnu šansu, ali je njegov udarac ‘skinuo’ golman domaćeg sastava. Iago Aspas imao je priliku u 66. minutu, a Ivan Kelar je još jednom bio na visini zadatka. Na kraju 90. minuta bilo je 0:0.

Atletiko Madrid – Valjadolic 1:0

Antoan Grizman imao je priliku da donese vođstvo Atletiku u 14. minutu meča. Njegov udarac završio tik uz stativu. U nastavku poluvremena igralo se na sredini terena i nijedna ekipa nije ozbiljnije uspela da ugrozi gol protivnika. Grizman je imao priliku i u 59. minutu. Promešao je odbranu Valjadolida, ali nije uspeo dobro da zahvati loptu i bio je izblokiran. Žoakin Fernandes je u 66 minutu pokušao da izbije loptu glavom ali je nespretno savladao golmana svog tima i doneo prednost Atletiku od 1:0.

ŠPANIJA 1 – 35. KOLO

Subota
Bilbao – Alaves 1:1 (1:1)
(Benjat 41 – Baston 45)
Atletiko Madrid – Valjadolid 1:0 (0:0)
(Fernandez 66ag)
Leganes – Selta 0:0.
20.45 Barselona – Levante

Nedelja
12.00 Valensija – Eibar
14.00 Đirona – Sevilja
16.15 Sosijedad – Hetafe
18.30 Viljareal – Ueska
20.45 Rajo Valjekano – Real Madrid

Ponedeljak
21.00 Betis – Espanjol

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter