0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SUPERLIGA KINE: Izraelac het-trikom doneo pobedu Guangdžou RF, da li je to dovoljno da ‘sačuva’ Piksija?!

Objavljeno: 26.04.19 u 16:39

U prvom meču 7. kola Superlige Kine Guangdžou RF Dočekao je Šenžen. Piksijevi izabranici bili su ubedljivi i slavili sa 3:1.

Nije sve počelo bajno po Dragana Stojkovića kome se u poslednjih nekoliko dana ozbiljno drma klupa. Ipak, domaći su uspeli da načine preokret i slave u današnjem meču. Trostruki strelac za Guangdžou RF bio je Eran Zahavi.

Poveo je Šenžen već u 17. minutu Strelac je bio Harold Presiado. Nakon postignutog gola gosti su prepustili inicijativu domaćinu, a napadi su se završavali bez promene rezultata. Tako je bilo sve do 37. minuta kada je izraelski napadač Eran Zahavi poravnao rezultat. Pri isteku 45. minuta igre Zahavi je postigao još jedan gol i postavio rezultat 2:1 pre odlaska na pauzu.

U drugom poluvremenu još nekoliko puta je zapretio Zahavi za koga odbrana gostiju nije imala rešenja. Iako su gosti igrali grubo, nisu uspevali da na duži period odole napadima gostiju koji su odlično postavljenom odbranom otežavali prilaz golu igračima Guangdžou RF. Taman kada se činilo da će sa golom prednosti proslaviti pobedu Zahavi je uspeo još jednom da zatrese mrežu u zaustavnom vremenu drugog poluvremena. Navijači su zadovoljni napustili „Jueigkšan Arenu“ i sa nestrpljenjem dočekuju naredni meč protiv Šangaja.

Superliga Kine 7. kolo

Petak

Guangdžou RF – Senžen 3:1 (2:1)
(Eran Zahavi 37, 45, 90 – Presiado 17)

Subota

09.30 Hebei – Peking Rehne
13.35 Henan Jianje – Jiangsu Suning
13.35 Šangaj Šenhhua – Tianjin Tianhai

Nedelja

09.30 Tianjin Teda – Šangaj SIPG
13.00 Čoging Lifan – Guangdžou Evergrande
13.35 Peking Guoan – Dalian Jifang
13.35 Šandong Luneng – Vuhan Žal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter