1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEOMA VAŽAN ISPIT: Savo brani gol sa remontovanom odbranom, u špicu samo jedan igrač! (SASTAV)

Objavljeno: 25.04.19 u 11:15

Trener Savo Milošević je pronašao zamene za štopera Marka Valijentea i levog beka Nemanju Miletića, a od starta se očekuje iskusni Zoran Tošić.

Pokazao je Partizan u dva prethodna derbija da ima recept za Crvenu zvezdu, a novi trener Savo Milošević je kao igrač učestvovao u sudaru večitih rivala, ali večeras je debitant kao trener. Na terenu crno-beli neće imati igrače koji su prvi put učesnici srpskog fudbalskog spektakla. Dve promene u timu su iznuđene, pošto je Španac Mark Valijente povređen, a levi bek Nemanja G. Miletić ima kartone. Standardne članove odbrane trebalo bi da zamene iskusni Bojan Ostojić i Slobodan Urošević, a ostali su standardni članovi na čelu sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem.

Defanzivni blok svojim ulogama pojačaće Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, a za kreaciju na sredini je spreman Danilo Pantić. Megdan na „Čairu“ protiv Radničkog u Nišu su preskočili Goran Zakarić i Zoran Tošić kako bi bili potpuno spremni za megdan sa Zvezdom i ako ne bude iznenađenja dvojac bi trebalo da nastupi na bokovima. Napred je mesto rezervisano za najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a šansu će na klupi čekati Nemanja Nikolić.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Sćekić, Pantić, Zakarić, Tošić – Rikardo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter