0
Evropske lige

VELIKANI U REDU: Ajaks će teško zadržati tvorca ovosezonskog uspeha, Bajern već kuca na vrata (FOTO)

Objavljeno: 24.04.19 u 19:05

Trener ‘kopljanika’ izazvao je ogromno interesovanje i za očekivati je da predstojećeg leta preuzme neki mnogo veći evropski klub.

Erik Ten Hag, um na klupi Ajaksa koji rukovodi maestralno svojim pulenima, Tadićem, De Jongom i ostalima, očekivano je u žiži interesovanja najvećih klubova Evrope.

Jedan od prvih je minhenski Bajern, koji nije dobio ono što je želeo sa Nikom Kovačem, pa iako Bavarci sa njim idu ka novoj tituli, pitanje je koliko će opstati na klupi.

Pritisak na hrvatskog stručnjaka je sve veći, a u Ten Hagu je viđen idealan naslednik, pogotovo jer je sa Ajaksom ove sezone u dva meča grupne faze ostavio odličan utisak protiv Bajerna.

Međutim, do konačne odluke Ten Hag će imati još puno posla. Čeka ga polufinale Lige šampiona protiv Totenhema, ali i neizvesna borba sa PSV-om iz Ajndhovena u finišu holandskog šampionata. Takođe, Ajaks još ima šansu i da osvoji Kup Holandije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter