0
Domaći fudbal

KRIVOKAPIĆ PRED MLADOST: Zabolela me je reakcija igrača nakon Napretka

Objavljeno: 24.04.19 u 13:40

U trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Mladosti u Lučanima. Za crveno-bele, ova utakmica dolazi nakon katastrofalnog poraza od Napretka u Kruševcu (5:0), koji je, bez obzira na generalno vrlo lošu sezonu „stare dame“ i blede rezultate u prvenstvu, vrlo neprijatno iznenadio sve one kojima je stalo do Vojvodine.

Šef stručnog štaba Voše Radovan Krivokapić ističe da za ovakav poraz ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje.

– U Kruševcu smo odigrali izuzetno slabo i ono što se dogodilo predstavlja sramotu za FK Vojvodina. Još više od samog poraza, zabolela me je reakcija igrača u svlačionici posle tog meča, odnosno, bolje rečeno, zabolelo me je odsustvo bilo kakve reakcije među prvotimcima. Uporno im ponavljam i oni to moraju da shvate – Vojvodina je veliki klub i treba da im bude čast i privilegija to što imaju priliku da nose njen dres. Najmlađa smo ekipa u ligi, oscilacije su moguće i očekivane, a ukoliko barem zbog nečega može da mi bude drago, to je zbog toga što polovinu prvog tima čine igrači koji su prošli kroz našu omladinsku školu. Ipak, neki od njih još uvek nisu potpisali profesionalne ugovore i zato još jednom apelujem na njih, ali i na njihove roditelje i menadžere, da budu svesni prilike koja im se pruža i da jasno kažu da li žele ili ne žele da igraju za Vojvodinu – ističe Krivokapić.

On veoma uvažava sutrašnjeg protivnika njegovog tima.

– Mladost je jedan izuzetno kvalitetan tim, sačinjen od mnogo iskusnih igrača i predvođen sjajnim trenerom, koji već godinama uspešno radi svoj posao i koji je, u pravom smislu te reči, postao simbol tog kluba. Prošle sezone su igrali finale Kupa, ove sezone su došli do polufinala i može se reći da imaju kontinuitet dobrih rezultata. Ako budemo ponovili greške koje smo pravili u Kruševcu, nema sumnje da će i rezultat biti isti kao što je bio protiv Napretka. Ipak, verujem da ovoga puta nećemo biti ravnodušni i da takvo posrnuće više nikada nećemo dozvoliti – rekao je Krivokapić.

Na sutrašnjem meču, Vojvodina neće moći da računa na vezistu Damira Zlomislića, koga uskoro očekuje operacija šake, te on do kraja sezone više sigurno neće nastupati.

Utakmica između Mladosti i Vojvodine igra se sutra u Lučanima, sa početkom u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter