0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN TOŠIĆ: Ne želimo da ostavimo sudijama prostora da bilo šta urade

Objavljeno: 23.04.19 u 18:00

Jedan od najvećih aduta Partizana u 160. ‘večitom’ derbiju biće Zoran Tošić koji smatra da je njegov tim spreman da se suprotstavi lideru na tabeli.

Zoran Tošić propustio je duel Partizana protiv Radničkog u Nišu pre dva dana i kako je sam istakao, očekuje da bude maksimalno spreman za duel protiv Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Derbi je uvek poseban, bez obzira na tabelu, situaciju ili stanje u ekipi. Samim tim što smo izgubili šansu za titulu, ostaje nam da pokažemo u toj najvažnijoj utakmici da imamo kvalitet i da sa nekim dobrim rezultatom i bodovima ostanemo u trci za Evropu- istakao je Tošić i dodao:

– Kada se izgube šanse za titulu, ekipa malo i padne, nema tog motiva koji bi imala ekipa koja se bori za titulu. Ne mislim da će stanje u ekipi, bez obzira ko izađe na teren, kao ni bodovna razlika rivala, uticati na nas na ovom meču. – kaže Tošić.

Prednost je dao najvećem rivalu, ali nije ni svoj tim ostavio bez šansi.

– Igraju na svom stadionu, imaju veliku prednost na tabeli, a sa druge strane mi iz neke rasterećenosti treba da tražimo svoju šansu. Verujem u svoje saigrače i mislim da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu – objasnio je Tošić.

Kada je upitan o suđenju, kratko je odgovorio:

– Ne razmišljam o arbitraži, gledam da moji saigrači i ja dobrom igrom i zalaganjem ne ostavimo sudiji prostora da bilo šta radi – kaže Tošić.

Đorđe Ivanović je u golgeterskoj seriji, a svoj novi gol dao je Radničkom u Nišu.

– Derbi očekujemo u dosta dobrom raspoloženju. Uhvatili smo ritam, bez obzira kako smo prošli u Nišu. Spremni smo, očekujem pobedu – optimista je Ivanović.

– Sigurno da utakmica nosi veliki pritisak, ali mi znamo da se izborimo sa tim. Nadam se da ćemo trijumfovati – poručio je Đorđe Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter