0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Čeka vas tenisko jutro, a veče je rezervisano za košarku i fudbal!

Objavljeno: 23.04.19 u 08:36

Nakon uzbudljivog sportskog ponedeljka danas nas očekuje znatno smireniji sportski dan. 

Obilje tenisa protkano košarkom i fudbalom je pred nama. S obzirom da je oblačno  kišovito širom Srbije, zavalite se u fotelju i pronađite vaš omiljeni prenos i uživajte u sportskom danu kraj malih ekrana.

Ljubitelji sporta dan će vam početi rano. Već od 11 časova na Sport klubu 1 možete pratiti mečeve ATP turnira 500 serije u Barseloni. u 20:45 vas očekuje meč Premijer lige Totenhem – Brajton takođe na prvom programu. Ukoliko imate nesanicu u 04:05 vas očekuje Konkakaf Liga šampiona gde u finalu igraju Tigres i Monterej. Na drugom programu od 11:30 vas čeka WTA turnir u Štutgartu. Od 20 časova drugi program vam donosi Evroligu i meč Panatenaikos – Real Madrid.
Košarku možete pratiti i na trećem kanalu gde od 19 časova igraju Žalgiris – Fenerbahče. Dok veče zatvara španska liga i Alaves -Barselona.

Nakon velikih uzbuđenja u finalnoj seriji ABA lige na Sport klubu 1 vas čeka meč MZT Skopje – Zadar u plej-autu, meč počinje u 18 časova. Nemački kup i meč Hamburger – Lajpcig su na programu od 20:45. Na drugom programu Arene od 17 časova je na programu odbojkaški meč turske lige Fenerbahče – Arnas spor, a od 20:45 na programu je Kup Švajcarske i meč Lucern – Tun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter