0
Ostali sportovi

PRIZNANJE: Andrea Lekić MVP finalnog turnira Kupa Rumunije

Objavljeno: 22.04.19 u 14:52

Lepa nagrada za sjajne partije srpske rukometašice.

Rukometašice CSM Bukurešta koji sa klupe predvodi srpski trener Dragan Đukić, osvojile su u neverovatno napetom finalu trofej pobednika Kupa Rumunije posle pobede nad timom SCM Valcea rezultatom 30:29 posle produžetaka (regularni deo 26:26).

To možda i ne bi bila prva vest u rubrici rukomet ili ostali sportovi, da MVP finalnog turnira koji se igrao u rumunskom gradu Bistrici nije bila Andrea Lekić.

Najbolja srpska rukometašica u 21. veku ima ove godine puno problema sa povredom leđa, ali je to nije sprečilo da zablista u najvažnijem momentu sezone i pogura svoj tim ka osvajanju prvog trofeja u sezoni uz 5 postignutih golova.

Prvi put posle osam godina uzastopno Lekićeva neće igrati polufinale Lige šampiona pošto je od ove sezone njen novi klub CSM Bukurešt desetkovan povredama (tri igračice iz prve postave imale operacije kolena: Dragana Cvijić, Kristina Neagu i Amanda Kurtović) i nije se plasirao na F4 koji se igra 12. i 13.maja u Budimpešti. Za novi trofej će se boriti aktuelni osvajač, mađarski Đer, francuski Meč, ruski Rostov i norveški Vajpers.

Deo ovog leta kao i predhodnih šest, Andrea Lekić će provesti sa talentovanom decom na svojoj sedmoj rukometnoj akademiji koja će biti na programu u Rumi od 26.juna do 2.jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter