0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NBA: Portland, Golden Stejt i Toronto stigli do važnih pobeda, Vesbruk Oklahomu doveo do ivice ambisa (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.19 u 09:38

Tri ekipe nalaze se u veoma dobroj poziciji.

Portland je uspeo da savlada Oklahomu rezultatom 111:98 i tako dođe na korak da eliminiše tu ekipu.

Za poraz i situaciju u kojoj su se našli najveća krivica ide na račun Rasela Vestbruka, koji je pružio partiju koja je bila daleko ispod njegovog nivoa. Ubacio je samo 14 poena i uz loša rešenja u napadu, velikog broja promašaja (16) i samo jedan poena u drugom poluvremenu, onda ovakav rezultat i ne bi trebalo da čudi. Sa druge strane Mekololum je sa 27 ponea predvdodio goste, dok je Lilard postigao 24. Portland će priliku da trijumfuje u seriji imati pred svojom publikom.

(VIDEO:YouTube/FreeDawkins)

Pobedom na gostujućem terenu, aktuelni šampion je uradio veliki deo posla. Kevin Durent sa 33 poena i Klej Tompson koji je imao jedan manje bili su najzaslužniji za pobedu u Los Anđelesu i to što je sada 3:1 u seriji.

U sličnoj poziciji našao se i Toronto, koji je nošen sjajnom igrom Kavaja Lenarda (34 poena) uspeo da savlada Orlando i dobije priliku da pred svojim navijačima okonča seriju. Na suprotnoj strani Gordon je ubacio 25 poena, Furnije 19, a Nikola Vučević 11 poena.

NBA LIGA, PLEJ-OF

Los Anđeles Klipers – Golden Stejt 105:113 /rezultat u seriji 1:3/
Orlando – Toronto 85:107 /rezultat u seriji 1:3/
Oklahoma – Portland 98:111 /rezultat u seriji 1:3/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter