0
Domaći fudbal

FOTO: FK Atakante

ZAVRŠEN SEDRIANO WORLD CUP 2019: Atakante dostojno predstavljao Srbiju!

Objavljeno: 21.04.19 u 23:05

U italijanskom Milanu upravo je okončan Sedriano World Cup 2019.

Srbija je predstavnike imala u vidu dečaka rođenih 2007, 2009. i 2010. godine koji nastupaju za FC Atakante iz Beograda koje je predvodio stručni štab u sastavu:Mihailo Jovanović – Piksi glavni trener i predsednik kluba,Slobodan Rakić pomoćni trener i Aleksandar Nikolić tehniko.

Pored dečaka iz Srbije na turniru su igrali i dečaci iz Italije, Francuske, Špaije, Švajcarske, Danske, Rumunije…

Atakante je, nošen podrškom i pesmom sa tribina „Ima jedan tim, Atakante Srbija, Srbija“ uspeo da u generaciji 2009. osvoji prvo mesto, sjajna igra donela je drugo mesto generaciji 2010, dok je tim sastavljen od dečaka 2007. godišta završio na devetom mestu od 16 ekipa. 

U generaciji 2009 posebno su se istakli Aleksa Stojanović, Andrija Trmčić, Aleksandar Kahriman i kapiten Đorđe Grujić, kao i Konstantin Bogosavac.

 

U generaciji 2010 prednjačili su Andrej Arsenijević Aka, kapiten tima, potom Željko Kurtović, Mateja Stojanović (golman) i Strahinja Vitakić, a u generaciji 2007 najbolji su bili Mihailo Radosavljević, Aleksa Vučković i Aleksandar Ljujić.

FOTO: FK Atakante

Generacija dečaka 2009 godišta pored pehara i medalja dobila je i direktan plasman na pozivni Sedriano kup na kome će učestvovati najjači evropski klubovi poput Milana, Lacija, Rome Juventusa za koji nastupa i sin Kristijana Ronalda, Kristijano Ronaldo Junior.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter