0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILANOVIĆ PRED RAD: Njihov motiv je veliki, moramo da sačuvamo hladnu glavu

Objavljeno: 20.04.19 u 09:38

Utakmicu 32.kola plej-aut faze Super lige Srbije Radnik odigrava u gostima. Odlazi Radu, jako motivisanoj ekipi u borbi za opstanak, ekipi koja se trenutno nalazi na 14 poziciji, sa samo bodom više od poslednja dva tima na tabeli. Šta Radnik očekuje od ovog susreta, čulo se na redovnoj pres konferenciji pred utakmicu:

– Rad na Banjici ima bolji skor od Radnika i očekujem da to promenimo, kaže Milan Milanović i dodaje:

– Biće specifična utakmica, Rad ima veliki motiv, ulog sa njihove strane je veliki….. jednostavno bore se za opstanak. To može da bude i plus za nas da, ukoliko im ne krene kako treba, može kod njih u toku utakmice nastati psihološka kriza, te tako u momentima kada se utakmica bude lomila moramo biti hladne glave i da realizujemo prednost. Najbitnije je da se povrati onaj pristup i profesionalnost od perioda pre prošlog kola, i da se nastavi tako do kraja prvenstva,jasan je šef struke Surduličana.

Milanović dodaje da za ovaj meč ima raspoloživ ceo tim, bez nema kadrovskih problema, povrede je prebrodio Kjeremeh, a u igru se vraća i Pajović. I dalje u konkurenciji nije od ranije povređeni Danoski.

Utakmica Rad – Radnik igra se u subotu na stadionu na Banjici, sa početkum u 17 časova

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter