0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Zemunci se ispromašivali protiv Spartaka, Milošević skinuo zicer u finišu

Objavljeno: 19.04.19 u 18:04

Bez golova je okončan duel na Gradskom stadionu.

Dugo čekaju navijači plavo-zelenih da njihovi ljubimci upišu trijumf, a to im za rukom nije pošlo ni u 32. kolu Superlige protiv subotičkog Spartaka – 0:0.

Otišao je Dejan Đurđević, stigao je Radomir Koković u Gornju varoš i ta šok terapija urodila je plodom u vidu dva osvojena boda (protiv Voždovca i Spartaka). To međutim nije dovoljno ukoliko žele da se i sledeće sezone takmiče u eliti, a na tom putu potrebne su im pobede koje čekaju skoro pola godine.

Nisu gosti ugroženi kada je u pitanju opstanak u Superligi, niti su to bili od starta plej-auta, pa onda i ne čudi njihovo današnje izdanje. Puleni Predraga Rogana se nisu previše zaletali, čuvali su bod i čekali priliku za sebe iz kontri. Sa druge strane domaća ekipa imala je nekoliko dobrih prilika, ali bez prave ideje u završnici.

FOTO: STARSPORT

Tokom prvog poluvremena igrale su se ‘viktorije’ pred golom Golubova, a to se dodatno pojačalo u drugom kada je na terenu ušao vezista Nemanja Tomić. Najbolji priliku Zemunci su imali u 73. minutu igre kad aje Đalović uputio udarac ka Ostojićevom golu, a čuvar mreže samo odbio loptu. Nakon toga ona je pala pravo na nogu Kisu, kojeg je iznenadila, te je istu sa peterca poslao pored gola.

Dobru formu dokazao je ovog popodneva golam gostiju Ostojić, ali zbog čega kapitensku traku Zemuna oko ruke ima golman Marko Milošević, takođe se videlo tokom ovog duela. Nije previše posla imao čuvar mreže domaće ekipe, ali se takođe nije ni uspavao u 84. minutu. Tada je nakon kontre dobru priliku imao Andrija Vukčević, koji je šutirao slabijom nogom, a goman Zemuna je bez mnogo muke zaustavio je njegov udarac iz kaznenog prostora. Ovo je bila ujedno i najbolja prilika Spartaka na današnjoj utakmici.

Na kraju ekipi iz Gornje varoši opstanak i dalje visi o koncu, a dobra stvar po njih je i to da dikrenti konkurenti, Rad i vranjski Dinamo ne igraju u najboljoj formi…

SUPERLIGA, PLEJ-OF – 2. KOLO

Subota
17.00 Čukarički – Crvena zvezda
17.00 Napredak – Vojvodina

Nedelja
17.00 Proleter – Mladost
18.30 Radnički – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

SUPERLIGA, PLEJ-AUT – 2. KOLO

Petak
Zemun – Spartak 0:0

Subota
16.00 Dinamo – Voždovac
17.00 Bačka – Mačva
17.00 Rad – Radnik

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter