0
ATP

FOTO: STARSPORT

SRBIJA JE ZEMLJA TENISA: Dušan Lajović pobedom do najvećeg uspeha u karijeri!

Objavljeno: 19.04.19 u 13:15

Veliki uspeh načinio je danas naš teniser Dušan Lajović. Pobedom nad Lorencom Sonegom ‘Duca’ se plasirao u finale Mastersa u Monte Karlu.

Lajović je do svog najvećeg uspeha u karijeri stigao nakon pobede nad  Lorencom Sonegom, kojeg je nakon 1 časa i 48 minuta savladao sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Ravnopravno je tekao početak meča u kome su igrači sigurno osvajali svoje servis gemove, a prvu brejk loptu izborio je Italijan u šestom gemu prvog seta. Nije je iskoristio i već u narednom gemu Lajović je napravio brejk prednosti, koji je zadržao do kraja seta.

Početak drugog seta nagoveštavao je sigurnu pobedu, Lajović je poveo sa 3:1, ali je Sonego odmah reagovao i svojim prvim brejkom došao do 3:3. Imao je i set loptu u 10. gemu, na servis Lajovića, baš poput situacije u prvom setu nije je realizovao i nakon toga izgubio servis.

Lajović nije propustio ‘zicer’ iskoristio je drugu meč loptu za plasman u polufinale. Tamo ga očekuje pobednik duela između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter