1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezda juri trofej u Crnoj Gori, čeka vas i košarka, ali i tenis!

Objavljeno: 19.04.19 u 08:34

Bogat sportski dan je ispred nas, a zabava je zagarantovana.

Očekuje vas tenis, košarka, a za navijače u regionu najvažniji je meč između Budućnosti i Crvene zvezde, saznajte satnicu vaših omiljenih sportova i na kom kanalu vas čekaju. 

Sportski dan počinjemo mečevima naših tenisera u Monte Karlu. Od 11 časova na teren će Dušan Lajović protiv Lorenca Sonega, a potom i Novak Đoković protiv Dimitrij Medvedeva. Oba meča na programu su Sport klub 1. Ljubitelji košarke od 19:15 mogu pratiti meč plej-ofa Evrolige između Efesa i Barselone, a odmah potom i Real Madrid – Panatinaikos. Košarka je takođe na SK1. Sport Klub 2 od 13:35 donosi meč Superlige Kine između Guanžu Evergrandea i Šandonga. Potom od 16 časova sledi meč Čempionšima između Birmingema i Derbija, a od 18:15 sastaju se Sanderlend Donkatser. Veče će u 20:45 zatvoriti Norič i Šefild. Svi mečevi su na SK2. Ljubitelji 3×3 basketa od 17:55 mogu pratiti polufinalne mečeve turnira u Dohi, a nakon toga i takmičenje u zakucavanju. Finale je zakazano za 18:55, svi mečvi biće prenošeni na Sport klub 3.

Dan na Arena sport počinje ligom Australije i utakmicom Adelaid Junajted Melburn viktori, meč je na programu 11:50. Od 16 časova u plej-autu Superlige Srbije sastaće se Zemun i Spartak. Potom vas čeka košarkaška poslastica i meč između Budućnosti i Crvene zvezde, utakmica je na programu od 19 časova. Sat vremena iza ponoći čeka vas MLB i meč Atlante i Klivlenda. Na drugom programu Arene od 18:30 vas čeka prvi meč polufinala Regionalne lige u vaterpolu između Jadran Carine i Juga, a potom od 20:15 i drugi meč između Mladosti i Jadrana iz Splita. Sat vremena iza ponoći rezervisan je za ljubitelje hokeja i meč Toronta i Bostona.

0
0

1 Komentara

  1. A sta se ovi sa O2 glupiraju,cas prenose pa neprenose,pretpotstavljam da ce prenositi miting to je najvazniji dogadjaj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter