0
Evrokupovi

I TO JE MOGUĆE: Totenhem slavio prolaz dalje, a Sisoko tugovao!

Objavljeno: 18.04.19 u 18:55

Ovo je nedelja u kojoj su padali favoriti. Nakon Ajaksa, dalje je prošao i Totenhem.

Fudbaleri Totenhema pobedili su Mančester siti u derbiju Engleske. Prvi meč dobili su ‘pevci’, sa 1:0, dok su u drugom poraženi sa 4:3, ali su dalje prošli zbog postignutog gola u gostima.

Fudbaler Totenhema Musa Sisoko zbog povrede je zamenjen u prvom delu meča, a ostatak meča gledao je sa klupe. U nadoknadi vremena Rahim Sterling je postigao gol, a Sisoko je tada krenuo ka svlačionici u ubeđenju da je Totenhem ispao iz Lige šampiona. Gol koji bi Sitiju garantovao prolaz dalje poništen je nakon pregleda VAR i potom ga poništio. Ispostavilo se da je Serhio Aguero bio u ofsajdu pri asistenciji za gol.

– Bio sam na klupi kada je postignut gol za 5:3. Bio sam toliko iznerviran pa sam odmah otišao u svlačionicu. Bio sam sam, niko me nije ispratio, nije bilo televizora i nisam gledao prenos. Mislio sam da smo eliminisani. Jedan od članova stručnog štaba ušao je u svlačionicu i rekao: ‘Neverovatno, uspeli smo’. Pitao sam kako se to dogodilo, a on mi je objasnio šta se dogodilo. Odmah sam obukao dres, zaboravio sam na povredu i otrčao da se priključim saigračima, da ne propustim slavlje u istorijskom trenutku. Bilo je neverovatno, emotivni šok, rekao je Sisoko za „Ekip„.

Totenhem se plasirao u prvo polufinale od osnivanja ovog formata takmičenja, a prethodno je u završnici Kupa evropskih šampiona nastupao 1962. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter