2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORBA ZA FINALE I SPAS SEZONE: Partizan spremio tim za pobedu nad Radničkim (SASTAV)

Objavljeno: 17.04.19 u 09:57

Crno-beli su tri puta za redom osvajali Kup Srbije, a rival iz Niša ove sezone je imao recept za domaćina koji sprema ofanzivnu taktiku sa dva napadača.

Novi „obračun“ između Partizana i Radničkog sledi u Humskoj, a imaćemo još dve poslastice do kraja sezone između istih rivala i jedino u nedelju na „Čairu“ megdan nema veliki ulog, pošto je šampionska trka „završena“.

Na drugom domaćem koloseku ulog je ogroman, nastup u finalu, i branilac trofeja koji je tri puta za redom bio najbolji, kako saznaje HotSport sprema ofanzivu sa dva napadača. Ovaj recept trenera Save Miloševića pokušaće da „sruši“ bedem Nišlija, koji je oslonac ekipe Nenada Lalatovića i ponovo se zajedno napred očekuju Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

Ekipu će predvoditi kao kapiten golman Vladimir Stojković, a odbrana ostaje standardna mada male probleme sa povredom zgloba ima Nemanja R. Miletic. Svoje pozicije na sredini zauzeće Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, a napade preko bokova predvodiće Danilo Pantić i Goran Zakarić.

Reprezentativac BIH je pokazao uspon forme potvrdivši golom pobedu nad Čukaričkim. Posle povrede u usponu je Đorđe Ivanović, dok Zoran Tošić treba da ostane „džoker“ za finiš utakmice.

Projektovan sastav: Stojković, N. R. Miletić (Šehović), Valjente, Pavlović, N. G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Pantić, Zakarić, Nikolić, Gomeš.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

2 Komentara

  1. Partizan se pitao za vreme Toleta i pitace se ako se Tole vrati jer samo tada umeju da igraju. Sumnjivo je da je Milosevic dao otakz u FSS gde je plata redovna zarad neredovne plate u Partizanu. Bodovi od Spartaka,Napretka,Vozdovca pa i Vojvodine su im iduce sezone zagarantovani.Evo i Javor im se vraca u ovu nasu ling long ligu…Dakle 30 obezbedjenih bodova.Ove sezone su namestili sa ekipama koe su morale da potpisu reprogram ali zato sledece sezone ce biti haos, Njima gori pod nogama za lovu,lova je samo u Evropi dok jos ekipe nisu napravile sopstvenu LSAko si sampion imas dve sanse da dodjes do iste i lakse protivnike.Tako su oni ulazili u LE i hvalili se kao da su obedjivali sve iz liga petice a ne neke sabane.Zato se preduzimaju koraci unapred..Nadam se samo da ce kriminalistika biti prisutna.Vadice se kako smo mi ove sezone namestali itd.Vec vidjena zamena teze. Obratite paznju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter